Conference League

Οι οδηγίες του ΠΑΟΚ για τους εκδρομείς στην Ιρλανδία

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Σάμροκ Ρόβερς, σήμερα (29/8) το βράδυ, με την ΠΑΕ να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες προς τους φίλους της ομάδας, αναφορικά με την παρουσία τους στο Δουβλίνο.

Χρηστικές πληροφορίες αλλά και οδηγίες για να ξέρουν τι… θα συναντήσουν στο Δουβλίνο και το παιχνίδι με αντίπαλο την Σάμροκ Ρόβερς, έδωσε στους φίλους του ΠΑΟΚ, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε απόψε, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Δουβλίνο κι ετοιμάζεται να σφραγίσει την επιστροφή του στο UEFA Europa League. Δεν είναι όμως μόνος του στην Ιρλανδία.

Έχει όπως πάντα στο πλευρό του τους φίλους της ομάδας, που θα είναι εκεί σε ένα ακόμα ευρωπαϊκό βράδυ.

Το paokfc.gr σας παρουσιάζει αναλυτικά, όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι εκδρομείς στο Δουβλίνο.

Οι θύρες του σταδίου θα ανοίξουν 1,5 ώρα πριν τη σέντρα, στις 18:30 ώρα Ιρλανδίας. Ως σημείο συνάντησης έχει οριστεί η Βουλή της Ιρλανδίας. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ από εκεί θα πάρουν τα δημόσια λεωφορεία N49 για το στάδιο. Η διαδρομή είναι περίπου μία ώρα και τα δρομολόγια αναχωρούν κάθε 15 λεπτά. O κάθε φίλαθλος αγοράζει το εισιτήριο του και φτάνει με ασφάλεια στο γήπεδο.

Η κατανάλωση αλκοόλ στους δρόμους της Ιρλανδίας απαγορεύεται, όπως επίσης και στο γήπεδο.

Στην είσοδο θα υπάρχει σωματικός έλεγχος. Αν κάποιος αρνηθεί να υποβληθεί σε σωματικό έλεγχο δεν θα έχει το δικαίωμα να μπει στο γήπεδο. Τα εισιτήρια του αγώνα είναι προσωπικά και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν.

Το κάπνισμα απαγορεύεται σε όλο το στάδιο. Σε περίπτωση παραβίασης του αντικαπνιστικού νόμου, η γηπεδούχος ομάδα μπορεί να διώξει από το γήπεδο τον φίλαθλο που προέβη σ’ αυτή την ενέργεια.

Στο Tallaght Stadium απαγορεύεται η ρίψη και το άναμμα οποιουδήποτε καπνογόνου, πυρσού, βεγγαλικού ή κροτίδας, η χρήση συσκευών laser, η ανάρτηση πανό με ρατσιστικό, πολιτικό και σεξουαλικό περιεχόμενο, η χρήση γυάλινων μπουκαλιών και ποτηριών και η ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου στον αγωνιστικό χώρο ή τον περιβάλλοντα χώρο του.

Στο γήπεδο ισχύουν αυστηρές κυρώσεις για οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά. Οι παραβάτες θα αποβάλλονται από τις κερκίδες.

Τέλος οι διάδρομοι και οι έξοδοι του σταδίου πρέπει να παραμένουν καθαροί καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x